Sopimusehdot

Sopimusehdot

Toimitusmaksut

Ilmainen toimitus 60 € tai yli tilauksille.
Alle 60 € tilauksille toimitusmaksu on 4,80 € - 9,60 €. Alle 60 € tilauksille toimitusmaksu lasketaan toimitusosoitteen mukaan.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan 14 arkipäivän kuluessa, jollei tilausvahvistuksessa toisin mainita, kuitenkin viimeistään 30 päivän sisällä tilausvahvistuksesta. Tilausvahvistus lähetetään 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Toimitusmalli valitaan sen mukaan mitä tuotteita tilaus pitää sisällään. Osa tuotteista saattaa vaatia erityisen kuljetustavan (esim. kajakit, kanootit, melat jne.). Tuotteet toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen tai esim. Matkahuoltoon. Painavat tuotteet kuten kajakit ja kanootit toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen, jonne on tie perille.

Myyjä pidättää oikeuden toimitusajan pidentymisestä. Ilmoitamme mahdollisesta toimitusajan muutoksesta tilaajalle.

Tilauksen peruuttaminen

Peruutusilmoitus tulee tehdä 14 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta. Peruutusilmoitus on toimitettava sähköpostitse: kaupo(@)taheoutdoors.com -sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas peruu tilauksen, on tavarat palautettava 14 päivän aikana peruutusilmoituksesta. Tarvittaessa asiakkaan tulee osoittaa, että tavarat on palautettu määräajassa, esimerkiksi esittämällä kuitin palautustoimituksesta.

  • Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kustannuksista.

Hyvitykset

Hyvitykset maksetaan 14 päivän aikana siitä, kun tuotteet on palautettu tai tilaaja on osoittanut esimerkiksi kuitilla antaneensa tuotteet kuljetettavaksi takaisin lähetyspaikkaan.

  • Mikäli tuotteet ovat vahingoittuneet tai vähentyneet alkuperäisestä tilauksesta, asiakkaalla ei ole oikeutta täyteen hyvitykseen.

Hyvitykset suoritetaan käyttäen samaa maksutapaa kuin tilaaja on käyttänyt.

Takuu

Asiakas on oikeutettu takuuseen ostaessaan Tahe Marine tai Zegul kajakin. Aktivoidaksesi takuun, rekisteröi tuotteesi: http://www.taheoutdoors.fi/tah_fi_fi/warranty-registration